Bine ati venit

Bine ati venit in lumea noastra magica!

 

                Firma noastra, SC LUCDAV & NICO SRL, a fost infiintata in toamna anului 2007 la poale de codru, fiind situata in localitatea Solduba, comuna Homoroade, la 30 km distanta de Satu Mare.

                Atelierul nostru de lumanari ofera spre vanzare o gama variata de lumanari pentru cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra(botez, cununie, inmormantare si decor).

                Scopul nostru este de a va satisface gusturile si dorintele oferindu-va produse de o calitate deosebita.

                Lumanarile noastre sunt lucrate manual din materiale de cea mai buna calitate (ceara de parafina, ceara de albine naturala, acid stearic, fitil bumbac si coloranti). Dispunem de o gama variata de produse.

                In functie de optiunile formulate, realizam modele unicat, sculptate manual. De-a lungul anilor creatiile  SC LUCDAV & NICO SRL si-au castigat renumele datorita frumusetii sculpturilor si a modelelor, cat si a calitatii materiei prime folosite.

                Va invitam, asadar, sa ne cunoasteti, vizitandu-ne site-ul www.producatorlumanari.ro, neezitand sa ne cotactati la numerele de telefon: 0766-498062 si 0261-870847 sau pe formularul de contact.

****** Livrarea coletelor se face prin firma de curierat, plata ramburs, costul transportului fiind suportat de client. ******

Va multumim anticipat si asteptam totodata opiniile si sugestiile dumneavoastra.

Cu stima,

Conducerea SC LUCDAV & NICO SRL